Select Page

2017 Life Action Leadership Meeting

Schedule

8:17 Intro/Batting Practice 28 minutes
9:15 Coaching Tips (Liza, Tom, Robert, Gregg) 1 hour
10:15 Today’s Lineup and Updates (Byron) 20 minutes
10:35 Break 10 minutes
10:15 Biblical Leadership (Kurt Gebhards) 1 hour
OFF AIR
12:55 Giveaway/7th inning stretch 5 minutes
1:00 Malachi on Social Media 40-50 minutes
1:50 Break 10 minutes
2:00 All Star Testimonies (ROH, Mark Bearden, Jim Garvin) 1 hour
3:00 Prayer 1 hour